Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Κανένας πλειστηριασμός για ακόμη μια Τετάρτη και ''ουσιαστική και μαζική'' η εκδήλωση ενημέρωσης που διοργανώσαμε στο δημαρχείο Νίκαιας.


Τελείωσε πριν λίγο ο σημερινός μαραθώνιος Μαραθώνιος δράσεων και ενημέρωσης που διοργάνωσε ο συντονισμός μας.

Η αρχή έγινε στο ειρηνοδικείο Νίκαιας όπου για ακόμη μια Τετάρτη δεν επιτρέψαμε να πραγματοποιηθεί κανένας πλειστηριασμός, παρά την εμφάνιση δύο συμβολαιογράφων που επιχείρησαν να παραμείνουν στην αίθουσα προκειμένου να εκτελέσουν δύο πλειστηριασμούς.

Αυτή τη φορά σε αντίθεση με την περασμένη Τετάρτη, έπειτα από ''ολιγόλεπτη διαβούλευση'' μαζί τους αποχώρησαν χωρίς να χρειαστεί να εκτραχυνθεί η κατάσταση.
Ηταν μια ''ειρηνική επανάσταση'' και ακόμη μια νίκη του συντονισμού μας που έχει μετατρέψει το ειρηνοδικείο Νίκαιας σε ''απόλυτο κάστρο αντίστασης και ανατροπής''.

Ακολούθησε στις 6.30μμ η ανοιχτή συνέλευση ενημέρωσης προς τους πολίτες στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Νίκαιας.
Εγινε μια αναδρομή της δράσης μας, ζητήθηκε η στήριξη των πολιτών στις κινητοποιήσεις μας και κατατέθηκαν προτάσεις.

Βασική πρόταση που έγινε δεκτή, ήταν η ανάγκη δημιουργίας ''παναττικού συντονιστικού δράσεων κατά των πλειστηριασμών'' που θα συγκροτηθεί από τους συντονισμούς που ήδη δραστηριοποιούνται στα ειρηνοδικεία της Αττικής, με παράλληλη συγκρότηση νομικής ομάδας στήριξης και ενημέρωσης των δανειοληπτών.

Παρόν στη σημερινή συνέλευση έδωσαν συναγωνιστές από τα ειρηνοδικεία Ιλίου και Αθήνας.


Ο Αγώνας συνεχίζεται.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου