Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Ενταση πριν λίγο από στημένη προβοκάτσια στο ειρηνοδικείο Νίκαιας.

Ενταση επικράτησε πριν λίγο στο ειρηνοδικείο Νίκαιας, όταν συμβολαιογράφος αρνήθηκε να αποχωρήσει από την αίθουσα του ειρηνοδικείου στην οποία εισήλθε πολύ πριν τις 4μμ που είναι προγραμματισμένοι οι πλειστηριασμοί και πριν πάνε τα μέλη του συντονισμού μας,

Παρά το γεγονός ότι επανειλημένα της τονίσαμε ότι θα πρέπει να σεβαστεί τη κατάληψή μας και να αποχωρήσει η εντολοδόχος για προβοκάτσια η εριστική συμβολαιογράφος δεν αποχωρούσε από την αίθουσα.

Η ''προγραμματισμένη προβοκάτσια'' στήθηκε με προφανή στόχο να προκληθούν τα μέλη του συντονισμού και να δημιουργηθεί ένταση που θα στρέφοταν εναντίον μας, όμως παρά τις προκλήσεις τύπου ''αν μπορείτε βγάλτε με'' και τι θα κάνετε θα με δείρετε, τα μέλη μας διατήρησαν τη ψυχραιμία τους και δεν τσίμπησαν στις προκλήσεις της εντεταλμένης να δημιουργήσει επεισόδιο με προφανή σκοπό, συμβολαιογράφου.

Το ''προκλητικό κοράκι'' βλέποντας ότι δεν της βγαίνει το σχέδιο, κάλεσε την αστυνομία ζητώντας προστασία ''επειδή κινδύνευε η σωματική της ακεραιότητα από άτομα που την απειλούν με ''βίαια έξοδο'' από το ειρηνοδικείο.

Αμέσως έφτασαν δυο περιπολικά και ένα όχημα της ασφάλειας οι οποίοι αφού ενημερώθηκαν από τα μέλη μας ότι το ειρηνοδικείο τελεί υπό κατάληψη κάθε Τετάρτη εδώ και δύο χρόνια και δεν θα έπρεπε η εν' λόγω κυρία να μας προκαλέσει μπαίνοντας και παραμένοντας στην αίθουσα, δεν παρενέβησαν παραμένοντας όμως διακριτικά ''έξω από το ειρηνοδικείο'' μέχρι το τέλος της κατάληψης.

Λίγο πριν τις 5 η ''κυρία κοράκι'' κατέβηκε από την αίθουσα όπου ''είχε κάνει κατάληψη στη κατάληψή μας'' και με προκλητικό για ακόμη μια φορά τρόπο και ύφος ζήτησε αστυνομική συνοδεία δύο  αστυνομικών για ''προστασία'' προκειμένου να μεταβεί στο όχημά της ασφαλής.

Για την ιστορία να πούμε ότι για μια ακόμη Τετάρτη στο ''κάστρο Αντίστασης'' στη Νίκαια δεν εκτελέστηκε κανένας πλειστηριασμός, δείχνοντας το δρόμο για τη συνέχεια.

Ο Αγώνας συνεχίζεται.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ


1 σχόλιο:

  1. Συναγωνιστές αυτό που λειτουργεί παρα πολύ με όλα αυταά τα κοράκια είναι να τους πληροφορήσετε ότι θα τους βγάλετε φωτογραφίες (είναι δημόσια η διαδικασία οποτε δεν απαγορεύεται να τους βγάλετε) και θα τους ανεβάσετε στο ιντερνετ.
    Νομίζω ότι μια απαντηση του στυλ: "Εμεις να βιαιπραγήσουμε εναντίον σου?? απλα μερικές φωτογραφίες σου στο ίντερνετ και θα αφήσουμε τη γειτονιά σου να σε φροντίσει γι' αυτό"
    στην Πάτρα που το κάναμε έχει λειτουργήσει πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή