Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Κανένας πλειστηριασμός στο ειρηνοδικείο Νίκαιας. Αλλη μια νίκη του λαικού κινήματος σήμερα στο ειρηνοδικείο Νίκαιας. Η διαρκής πίεση και η επιμονή των μελών του ''συντονισμού κατά των πλειστηριασμών'' από τον Νοέμβρη του 2014, κράτησε μακρυά τους συμβολαιογράφους που πλέον αντιλαμβάνονται ότι τα σχέδια των μνημονιακών υπηρετών και των τραπεζιτών, δεν περνούν στη πράξη μέσα στη κοινωνία. Το κάστρο της Νίκαιας συνεχίζει να κατακτά νίκες δείχνοντας ότι οι μάχες δίνονται στο δρόμο, εκεί που ''σφυρηλατούνται συνειδήσεις και συντελλούνται Ανατροπές''. Ο Αγώνας συνεχίζεται.

Δεν προσήλθαν τελικά συμβολαιογράφοι στο ειρηνοδικείο Νίκαιας παρά το ότι ήταν προγραμματισμένη για σήμερα η διενέργεια πλειστηριασμών.

Τα μέλη του συντονισμού έπειτα και από τα γεγονότα της περασμένης Τετάρτης, έδωσαν για ακόμη μια Τετάρτη το παρόν έξω απο το ειρηνοδικείο, όπως γίνεται αδιάλλειπτα  από τον Νοέμβρη του 2014, αποφασισμένα να μην επιτρέψουν για ακόμη μια φορά να διενεργηθεί κανένας πλειστηριασμός λαικής κατοικίας.

Η πίεση και η επιμονή του συντονισμού, δείχνει ότι στη πράξη, τα σχέδια των μνημονιακών υπηρετών και των τραπεζιτών δεν περνούν στη κοινωνία.

Το ραντεβού μας ανανεώνεται για την ερχόμενη Τετάρτη 1/6/2016.

Ο Αγώνας συνεχίζεται.


''ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ''



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου