Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Κάλεσμα για την αυριανή κινητοποίηση στο ειρηνοδικείο Νίκαιας

Καλούμε για αύριο 18/5 στις 3.30 έξω απο το ειρηνοδικείο Νίκαιας, τα μέλη και τους συμπολίτες μας σε μαζική συμμετοχή προκειμένου να ανακόψουμε τη προσπάθεια δήμευσης και εκποίησης της περιουσίας των πολιτών.



Η βάναυση επίθεση στη λαική κατοικία και περιουσία, συνεχίζεται και εντείνεται με τη ψήφιση του νέου νομοσχεδίου λαιμητόμο για τα ''κόκκινα δάνεια'' που κατατίθεται στη βουλή τις επόμενες μέρες και στηρίζεται απο τους μνημονιακούς εταίρους ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Η βρώμικη προπαγάνδα η υποκρισία και το ψέμμα της κυβέρνησης δεν έχουν όρια.

Με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί σήμερα, ακίνητα που είχαν αγοραστεί για παράδειγμα 150.000 ευρώ και είχαν αντικειμενική αξία 80.000, σήμερα έχουν πραγματική αξία 60.000 αφού η αγορά έχει βαλτώσει και αντικειμενική 150.000.
Πρακτικά κάτι τέτοιο σημαίνει ότι παρά τα παραμύθια της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης δοσίλογων υποτακτικών και η πρώτη κατοικία κάνει φτερά, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που και αυτές απο το 2017 και μετά θα χαθούν με μαθηματική ακρίβεια.

Ομως το ζήτημα δεν είναι μόνο η πρώτη κατοικία έστω και αν πιστέψουμε τη βρώμικη προπαγάνδα και τα ψέμματα του εφοπλιστή υπουργού κυρίου σταθάκη, αλλά η προσπάθεια υφαρπαγής του συνόλου της περιουσίας των πολιτών που ακόμη και μετά θα βρεθούν να οφείλουν ''τη διαφορά'' που προκύπτει απο τη σημερινή αξία  που είναι υποπολαπλάσια της αξίας που είχαν αποκτηθεί τα περιουσιακά τους στοιχεία και μάλιστα θα οφείλουν τόσο αυτοί όσο οι εγγυητές, τα παιδιά και τα εγγόνια τους στο.....διηνεκές.
Και το βασικότερο, για χρέη που προήλθαν σαν αποτέλεσμα από τις μνημονιακές καταστροφικές πολιτικές που υλοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια, τη καταπάτηση του συντάγματος, την εξαέρωση της δημοκρατίας, που σαν συνέπεια είχαν ένα ντόμινο τραγικών εξελίξεων που τις συνέπειές τους βιώνουμε σήμερα.

Μιλάμε για ένα βρώμικο σχέδιο εξόντωσης του κοινωνικού και παραγωγικού ιστού που βρίσκεται από καιρό σε εφαρμογή με απρόβλεπτα τραγικές επιπτώσεις και διαστάσεις.

Ο συντονισμός μας καλεί σε εγρήγορση και κινητοποιήσεις που θα αποτρέψουν τη δημιουργία μιας κοινωνίας νεοαστέγων, εξαθλιωμένων πολιτών χωρίς Ελπίδα και μέλλον επισημαίνοντας ότι η η αλληλεγγύη, η αντίσταση, ο αγώνας και η ανατροπή δεν είναι υπόθεση κάποιων αλλά ευθύνη και υποχρέωση όλων.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου