Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Συνάντηση του συντονισμού κατά των πλειστηριασμών κατά των πλειστηριασμών σε Νίκαια Κορυδαλλό.

Στο χώρο μας στη Πλ. Ελευθερίας 19 στο πρώτο όροφο, δίπλα στα ''everest'', θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 23/5 στις 7μμ συνάντηση των μελών του συντονισμού μας προκειμένου να συντονίσουμε τις δράσεις μας για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Επειτα και απο τις τελευταίες εξελίξεις και το νομοσχέδιο-λαιμητόμο που κατατίθεται στη βουλή για τα ''κόκκινα δάνεια'' που αποτελεί την επισφράγηση των προθέσεων της κυβέρνησης για ολομέτωπη επίθεση στη λαική κατοικία και περιουσία και ολοσχερή εξαθλίωση του κοινωνικού ιστού, η ανάγκη για άμεση συσπείρωση, μαζικότητα κινητοποιήσεων, προσδιορισμό δράσεων και προτεραιοτήτων, αποτελεί μονόδρομο.

Εχοντας παρακαταθήκη σαν ένα ακόμη διαπραγματευτικό όπλο στη μάχη κατά των πλειστηριασμών, τις αποφάσεις στήριξης των δήμων Νίκαιας Ρέντη και Κορυδαλλού προς το συντονισμό μας και σε συνάρτηση με τη στήριξη και άλλων δήμων της Αττικής όπως του Ιλίου, των Αγ. Αναργύρων Καματερού, Ν. Φιλαδέλφειας, Ν. Ιωνίας, Χαλανδρίου, Μεγαρίδων Πάχης, καλούμαστε να αξιοποιήσουμε το ''ηθικό πλεονέκτημα'' που μας δίνει το δίκαιο των αγώνων μας με όλες τις μνημονιακές κυβερνήσεις, μετατρέποντάς το σε στρατηγικό πλεονέκτημα νίκης και Ανατροπής.

Στη συνάντηση μπορούν να συμμετάσχουν και μέλη συντονισμών από άλλες περιοχές καθώς και να παρευρεθεί και όποιος επιθυμεί να συσπειρωθεί γύρω απο τον συντονισμό μας.

Ο Αγώνας συνεχίζεται

Συντονισμός κατά των πλειστηριασμών σε Νίκαια Κορυδαλλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου