Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Λουκέτο στο ''κάστρο της Νίκαιας'' για μια ακόμη Τετάρτη. Μαζικότατη δυναμική και απόλυτα επιτυχής η σημερινή μας παρέμβαση αφού οι εκπρόσωποι της τράπεζας Πειραιώς που διεκδικεί το σπίτι συμπολίτη μας ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ και να αντιμετωπίσουν τη λαική οργή και τους αποφασισμένους εκπροσώπους του συντονισμού μας.


Για ακόμη μια Τετάρτη μπήκε λουκέτο στο ειρηνοδικείο, το ''άπαρτο κάστρο της Νίκαιας'' που πλέον αποτελεί την αιχμή του δόρατος της λαικής οργής και Αντίστασης των κατοίκων της περιοχής στο αγώνα για μια νέα ανατροπή.

 Μαζικότατη δυναμική και απόλυτα επιτυχής η σημερινή μας παρέμβαση αφού οι εκπρόσωποι της τράπεζας Πειραιώς που διεκδικεί το σπίτι συμπολίτη μας ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ και να αντιμετωπίσουν τη λαική οργή και τους αποφασισμένους εκπροσώπους του συντονισμού μας.

Ο συντονισμός μας καλεί τους πολίτες σε επαγρύπνηση και διαρκή αγώνα  ώστε να μην επιτρέψουμε σε μια ακόμη κυβέρνηση απατεώνων και δοσίλογων να διαλύσει και να υποτάξει τους πολίτες οδηγώντας τους στην απελπισία και την αυτοκτονία.

Η λαική κατοικία και περιουσία δεν θα γίνει έρμαιο στα χέρια αδίστακτων τοκογλύφων με τις ευλογίες μιας ακόμα πιο αδίστακτης και καταδικασμένης στη συνείδηση των πολιτών κυβέρνησης.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου