Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Δευτέρα 11/9 -7μμ συγκέντρωση Αλληλεγγύης ''Βιθυνίας και Φιλαδελφείας'' στη Νίκαια, στο σπίτι συμπολιτών μας που απειλούνται με έξωση από την ''eurobank''.

Εδώ και 4 χρόνια το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, Αντιστέκεται σθεναρά ανακόπτωντας πανελαδικά ''όλους τους πλειστηριασμούς της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας'' που επιχειρούν οι κυβερνήσεις των υποτακτικών της τρόικας και των τραπεζιτών.

Σήμερα υπερασπιζόμαστε το σπίτι μιας οικογένειας στη γειτονιά μας που απειλείται με έξωση και κινδυνεύει να πεταχτεί στο δρόμο.

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 11/9 ΣΤΙΣ 7μμ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ ''ΒΙΘΥΝΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ'' ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ- ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ -ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

Οι αντιλαικές και κοινωνιοκτόνες μνημονιακές πολιτικές φτωχοποίησης των πολιτών, σε συνδυασμό με την αρπακτική πολιτική των τραπεζών που διασώζονται από το 2009 με χρήματα της φοροληστείας του λαού, συντελούν και εντείνουν την επίθεση στο δικαίωμα της στέγης.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ!
ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου