Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Απαρτο και Περήφανο για ακόμη μια Τετάρτη το κάστρο της Νίκαιας αφού οι συμβολαιογράφοι έχουν χάσει τη πυξίδα που οδηγεί στη περιοχή και αγνοούνται.

Το άπαρτο κάστρο της Νίκαιας συνεχίζει να κατακτά νίκες στο πόλεμο ενάντια στη δήμευση και εκποίηση της λαικής κατοικίας και περιουσίας.

Η ληστρική επιδρομή που έχουν εξαπολύσει οι τραπεζίτες σε συνεργασία με τη κυβέρνηση βρίσκει τοίχο και ένα τεράστιο λουκέτο, αλλά και τα αποφασισμένα να κερδίσουν τις μάχες μέχρι τη τελική νίκη μέλη του συντονισμού μας.

Σήμερα ήταν προγραμματισμένοι να εκτελεστούν δύο πλειστηριασμοί όμως τα μέλη μας είχαν αντίθετη γνώμη και έτσι έληξε νικηφόρα για ακόμη μια Τετάρτη η μάχη της Κοκκινιάς, μάχη που δίνεται αδιάλλειπτα από το 2014 για να προστατευτούν οι περιουσίες των συμπολιτών μας, να προστατευθεί η λαική κατοικία και περιουσία που δέχεται ενελέητη επίθεση.

Στα αξιοσημείωτα της σημερινής κινητοποίησης ήταν η ''απόλυτα διακριτική αυτή τη φορά'' παρουσία των ασφαλιτών που....''περιφρουρούν τη κινητοποίησή μας'' κάθε Τετάρτη, αφού η προσπάθεια για μπάχαλο της περασμένης Τετάρτης έπεσε στο κενό.

Το ραντεβού μας ανανεώνεται για την ερχόμενη Τετάρτη 7/12 στις 3.30μμ έξω από το ειρηνοδικείο Νίκαιας.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου