Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Το απόλυτο χάος είναι εδώ..... Δυο αναρτήσεις μια ιστορία που φαίνεται να μην έχει τέλος

KATEΠΕΙΓΟΝ.....ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
Αυτή την ώρα στο Κερατσίνι στην οδό ΦΙΛΛΕΛΗΝΩΝ 78 ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ βγάζουν στο δρόμο ηλικιωμένο ζευγάρι με τη σύζυγο να έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Το σπίτι 85 τμ, το πήρε τοκογλύφος για οφειλή 5000 ευρώ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕ ΦΑΣΤ ΤΡΑΚ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ο οποίος παρά το ότι είχε συμφωνήσει να μην βγάλει το ζευγάρι έξω δεχόμενος 200 ευρώ το μήνα ''σαν ενοίκιο'' παρ' όλα αυτά τώρα επιχειρεί να πετάξει έξω το ηλικιωμένο ζευγάρι.



ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.....
Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΛΥΣΗ.
Aμεση ήταν η κινητοποίησή μας από τη στιγμή που ειδοποιηθήκαμε για την απόπειρα έξωσης στο Κερατσίνι και προς το παρόν η υπόθεση έχει αίσιο τέλος.
Τα μέλη του ''συντονισμού κατά των πλειστηριασμών σε Νίκαια Κορυδαλλό'' που είχαν το συντονισμό της κινητοποίησης, ο δήμος Κερατσινίου με δυο αντιδημάρχους και πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, δεν επέτρεψαν να βρεθεί στο δρόμο μια οικογένεια.
Αυτό δεν σημαίνει ότι λύθηκε οριστικά το πρόβλημα, αντίθετα το επόμενο διάστημα αναμένεται να πάρει διαστάσεις τυφώνα και να σαρώσει πολλά νοικοκυριά που θα βρεθούν στο δρόμο χωρίς ελπίδα και φυσικά θα πρέπει να υπάρχει επαγρύπνηση αλλά και άμεσος συντονισμός.

Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου