Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Επεισοδιακή και με την παρέμβαση της αστυνομίας, αλλά νικηφόρα η τελευταία Τετάρτη στο ειρηνοδικείο Νίκαιας

Επεισοδιακή, με αντιδικίες και ένταση μεταξύ των μελών του συντονισμού και συμβολαιογράφων (οι οποίοι να σημειώσουμε ότι είχαν έρθει στο ειρηνοδικείο από τις 3 το μεσημέρι γνωρίζοντας ότι η πόρτα του ειρηνοδικείου σφραγίζει στις 3.30) που προσπάθησαν να εκτελέσουν δύο πλειστηριασμούς λαικής κατοικίας συμπολιτών μας, ήταν η τελευταία Τετάρτη πριν κλείσουν τα ειρηνοδικεία της χώρας λόγω καλοκαιριού.

Μετά το ξεκαθάρισμα από τη πλευρά του συντονισμού ότι δεν θα επιτρέψουμε να εκτελεστούν πλειστηριασμοί, είχαμε τη παρουσία της αστυνομίας σε μια προσπάθεια να ''πιεστούμε και να υποχωρήσουμε'' κάτι που φυσικά δεν έγινε και οι πλειστηριασμοί ακυρώθηκαν.

Να σημειώσουμε ότι στη διάρκεια των διαβουλεύσεων ο ένας συμβολαιογράφος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με εκπρόσωπο της τράπεζας Πειραιώς που του πρότεινε ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΥΟ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΑΤ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ κάτι που ''λόγω του προχωρημένου της ώρας δεν έγινε........δεν προλαβαίνανε δηλαδή!!!!
Και φυσικά όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε το τι θα επακολουθήσει με την έναρξη της ''νέας περιόδου''.


Η ουσία είναι ότι για ακόμη μια Τετάρτη στη Νίκαια δεν εκτελέστηκε κανένας πλειστηριασμός, κάτι που μας κάνει ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ και ακόμα πιο δυνατούς και αποφασισμένους για τη συνέχεια του.

Το ραντεβού μας με την ιστορία ανανεώνεται για την πρώτη Τετάρτη του Σεπτέμβρη.

Ο Αγώνας συνεχίζεται.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου